Tmavý třtinový cukr z Kolumbie s vysokým obsahem melasy. Vyrábí se krystalizací z čerstvé třtinové šťávy bez zbytečných chemických procesů a tím, si uchovává přirozený obsah minerálů a vitamínů.
Kód: | 418 |
Výrobce: | Milota |
Země původu: | Kolumbie |
Složení: | třtinový cukr |
Velikost balení: | 500 - 2000 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1697 |
Tuky (g): | 0.09 |
Z toho kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy (g): | 99.6 |
Z toho cukry (g): | 99.5 |
Bílkoviny (g): | 0.09 |
Sůl (g): | 0.029 |
Alergeny | bez alergenu |



Ovocný koláč podle švédské babičky
Léto mám spojené s ovocnou bublaninou, která se u nás pekla snad každou neděli. Dávali jsme do ní šlehačku, díky které byla neuvěřitelně křehká a rozplývala se na jazyku. Smetanu ke šlehání už v lednici nemívám, proto mi udělal obrovskou radost recept, který jsem našla na blogu Děvče u plotny. Její rebarborový koláč podle švédské babičky se skládá z pouhých 5 základních surovin a funguje perfektně i bez šlehačky a kypřícího prášku. Navíc je to recept ověřený generacemi.
Detail