Pečete s pohankou? Pokud ne, tak Vám vřele doporučujeme s ní začít. Pohanka je výjimečným zdrojem rutinu, který prospívá našim cévám a najdeme v ní i další hodnotné látky pro zdravé fungování našich organismů. Pohanka má také skvělé pekařské vlastnosti, chleby z pohankové mouky krásně kynou a jsou vláčné i několik dní.
Jak si však poradit s pohakou celou, nepomletou? Co třeba udělat houbového kubu nebo nějakou variaci na něj, použít pohanku místo krup do polévky, nechat ji v horké vodě zapařit, zfermentovat a použít do těsta na pečivo nebo si z ní uvařit kaši? Možností je celá řada a my vřele doporučujeme ji do rodinného jídelníčku zařadit.
Jak si však poradit s pohakou celou, nepomletou? Co třeba udělat houbového kubu nebo nějakou variaci na něj, použít pohanku místo krup do polévky, nechat ji v horké vodě zapařit, zfermentovat a použít do těsta na pečivo nebo si z ní uvařit kaši? Možností je celá řada a my vřele doporučujeme ji do rodinného jídelníčku zařadit.
Kód: | 144 |
Výrobce: | EAT-fit |
Země původu: | Slovensko |
Složení: | pohanka loupaná světlá |
Velikost balení: | 500 - 2000 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1492/356,9 |
Tuky (g): | 4.3 |
Z toho kyseliny (g): | -- |
Sacharidy (g): | 59 |
Z toho cukry (g): | -- |
Vláknina (g): | -- |
Bílkoviny (g): | 16.5 |
Sůl (g): | 0 |
Alergeny | bez alergenu |