Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Hořčice má příjemnou jemně kořeněnou chuť.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 4-8 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.
Kód: | 1219 |
Výrobce: | Aspen Team |
Země původu: | Itálie |
Složení: | Semena hořčice seté BIO (Sinapis alba L.) |
Velikost balení: | 200 g |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Alergeny | hořčice |