BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Kód: | 4223 |
Výrobce: | Aspen Team |
Země původu: | Itálie |
Složení: | Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství |
Velikost balení: | 200 g |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Alergeny | bez alergenu |