Lasagne jsou moje velká láska. Jakmile je vidím v nabídce restaurace, mám chuť si je okamžitě objednat. V klasickém provedení na mne však i dříve byly příliš hutné a nedokázala jsem nikdy sníst celou porci. Proto jsem je zkusila vyrobit sama doma bezlepkově z naší směsi EAT-fit Bešamel a podělit se o ně s celou rodinou. Výsledek stál za to, skvěle jsme si pošmákly, je to však spousta vaření. Hotové lasagně ušetří spoustu práce a tak jsem více než ráda, že jsem objevila dovozce italských bezlepkových těstovin značky Le Veneziana, které svou delikátní chutí naprosto předčili moje očekávání. Vřele doporučuji jejich lasagne i další těstoviny, kterými jsme zazásobili náš EAT-fit špajz.
Lasagne od firmy Le Veneziane jsou vyrobeny z tepelně upravené kukuřičné mouky doplněné o mouku rýžovou, žádné přídatné látky, jen mouka. A před zapékáním je nemusíte vařit.
Lasagne od firmy Le Veneziane jsou vyrobeny z tepelně upravené kukuřičné mouky doplněné o mouku rýžovou, žádné přídatné látky, jen mouka. A před zapékáním je nemusíte vařit.
Kód: | 319 |
Výrobce: | Le Veneziana |
Země původu: | Itálie |
Složení: | kukuřičná mouka, rýžová mouka, může obsahovat stopy SÓJI |
Velikost balení: | 250 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1546/364 |
Tuky (g): | 1.41 |
Z toho kyseliny (g): | 0.31 |
Sacharidy (g): | 80.71 |
Z toho cukry (g): | 0.63 |
Vláknina (g): | 1.2 |