0,00 Kč0
pasta MISO bílá sladká NATURAL 200 g

pasta MISO bílá sladká NATURAL 200 g

Skladem (2)

65,00 Kč vč. DPH
+
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.

Miso pasta je nakopnutím pro náš střevní mikrobiom a navíc skvěle chutná. Teda já si její dochucovací schopnosti nemohu vynachválit. Přidávám ji do polévek (jen tak na závěr), do arašídového dresinku nebo do luštěninových pomazánek. Pokud spěchám a jsem doma sama, připravím si z ní MISO polévku. 

Recept na velmi jednoduchou MISO polévku:
Do nahřáté misky dám natrhanou řasu kombu, zaleji vařící vodou a přiklopím. Po 2 minutách přidám 1-2 lžičky miso pasty a dobře promíchám. Pak už přidám jen na kostky nakrájené tofu, na kousky nakrájenou jarní cibulku a je hotovo. 

OBSAHUJE ALERGEN SÓJU.
Kód: 353
Výrobce: Natural Jihlava
Země původu: Japonsko
Složení: rýže, voda, sojové boby, mořská sůl
Velikost balení: 200 g
Skladování: Skladujte na suchém a temném místě, po otevření v lednici a spotřebujte do 7 dní
Energetická hodnota (kj/kcal): 698/168
Tuky (g): 34.4
Z toho kyseliny (g): 1.2
Sacharidy (g): 27
Z toho cukry (g): 23
Vláknina (g): --
Bílkoviny (g): 7.5
Sůl (g): 4.9
Alergeny sója