Rýžové noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo přílohu na český a italský způsob.
Máme vyzkoušeno a vřele doporučujeme. Nočky si dovedu představit klidně i jako náhradu bramborového nebo hrnkového knedlíku k pečínce se zelím i svíčkové, houbové nebo jiné české tradiční omáčce.
Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g.
Již uvařené noky je možné skladovat v lednici do druhého dne a ohřát je v páře nebo mikrovlnce.
Máme vyzkoušeno a vřele doporučujeme. Nočky si dovedu představit klidně i jako náhradu bramborového nebo hrnkového knedlíku k pečínce se zelím i svíčkové, houbové nebo jiné české tradiční omáčce.
Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g.
Již uvařené noky je možné skladovat v lednici do druhého dne a ohřát je v páře nebo mikrovlnce.
Kód: | 4197 |
Výrobce: | LA BONTÁ ITALIANA |
Země původu: | Itálie |
Složení: | Rýžová mouka 60%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný. |
Velikost balení: | 500 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě při teplotách do 23°C |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 715/168 |
Tuky (g): | 0.4 |
Z toho kyseliny (g): | 0.1 |
Sacharidy (g): | 37.9 |
Z toho cukry (g): | 0.1 |
Vláknina (g): | 0.6 |
Bílkoviny (g): | 3 |
Sůl (g): | 0.63 |
Alergeny | bez alergenu |