Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Výhonky ředkvičky jsou lehce štiplavé a pikantní.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-7cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat pár dní v chladničce.
Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.
Kód: | 1223 |
Výrobce: | Aspen Team |
Země původu: | Itálie |
Složení: | Semena ředkve seté - ředkvičky BIO (Raphanus sativus, Daikon) |
Velikost balení: | 200 g |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Alergeny | bez alergenu |