Třtinový cukr demerara je alternativou klasického řepného bílého cukru. Oslní vás jemně karamelovou chutí, je skvělý na pečení, přípravu domácích limonád a ledových čajů. Vyrábí se z cukrové třtiny obsahující melasu, která dodává cukru typickou světle hnědou barvu.
Kód: | 50 |
Výrobce: | Grizly |
Země původu: | Kolumbie |
Složení: | třtinový cukr světlý |
Velikost balení: | 1000 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1700/400 |
Tuky (g): | 0 |
Z toho kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy (g): | 99,9 |
Z toho cukry (g): | 99,9 |
Vláknina (g): | -- |
Bílkoviny (g): | 0 |
Sůl (g): | 0,01 |
Alergeny | bez alergenu |
6.3.2020
Ovocný koláč podle švédské babičky
Léto mám spojené s ovocnou bublaninou, která se u nás pekla snad každou neděli. Dávali jsme do ní šlehačku, díky které byla neuvěřitelně křehká a rozplývala se na jazyku. Smetanu ke šlehání už v lednici nemívám, proto mi udělal obrovskou radost recept, který jsem našla na blogu Děvče u plotny. Její rebarborový koláč podle švédské babičky se skládá z pouhých 5 základních surovin a funguje perfektně i bez šlehačky a kypřícího prášku. Navíc je to recept ověřený generacemi.
Detail